tiistai 12. tammikuuta 2016

Uudet tuulet puhaltaa

Uusi vuosi ja uudet kujeet, niinhän se menee! Päätin siis aloittaa blogin kirjoittamisen jälleen kerran. Voisin ehkä vähän raottaa ajatusta minkä takia aloitan taas blogin kirjoittamisen.

 
Vaikka aikoja sitten lopetin blogin kirjoittamisen, jatkoin silti muiden blogien lukemista aina silloin tällöin, kun kerkesin. Tällä hetkellä muuten aikataulu ei ole elämässäni niinkään kiireistä, sillä omistan vain yhden hevosen, Viscon. En myöskään ratsuta tällä hetkellä muita hevosia. Eli päivärytmini menee niin, että aamulla tallille, päivällä kotiin ( kotona kuntopiiri tai sali) ja illalla lukiolle. Päivällä siis on hyvä aika myöskin kirjoittaa blogia. Sillä minulla on n.4 tuntia aikaa tehdä ruoka,treenata itseäni ja tästä lähtien kirjoittaa blogia. Myös blogin kirjoittaminen käy ihan hyvästä päiväkirjasta hevosen treenaukselle, vaikkakin minulla on erikseen Viscolle oma treenipäiväkirja, jossa on myös kengitykset, raspaukset, madotukset yms. asiat ylhäällä. Ehkä nämä nyt riittävät blogin aloittamisen 'syiksi'.
 
He jotka jo tietävät minut, ovat lukeneet aikaisemmin blogiani, voisin teille vähän selventää missä mennään. Minulla on siis tällä hetkellä vain yksi oma hevonen, ja se on Visco. Toinen hevoseni Laku, ei ole enää minun. Laku on jäänyt eläkkeelle, ja tällöin on myös omistajakin vaihtunut. Laku on kylläkin edelleen samalla tallilla, millä Viscokin on, eli Rabbelugnissa. Näin ollen näen Lakua joka päivä, ja silloin tällöin myös ratsastan sillä. Kesällä minulla oli tuossa 2 ratsutettavaa, yksi 4-vuotias poni ja sitten vähän vanhempi (muistaakseni 10-vuotias) trakehner. Ja lyhyen ajan vietin Ypäjälläkin, jossa pääsin muutaman eri nuoren hevosen selkään. Mitäköhän muuta vielä. Yksityiselämässäkin on tapahtunut vaikka ja mitä. Asun omillani, omistan kääpiöpinserin ja seurustelen.
Tässä nyt vähän kuvina minun vuottani 2015
 
 
 
Laku alkuvuodesta, ennen loukkaantumista ja eläkkeelle jäämistä

Meidän pinseri Nipsu <3

Visco alkuvuodesta

Visco kesällä treenikunnossa!

Poikaystävä Teemu ja Visco <3

Yksi ex. ratsutettava


Toinen ex. ratsutettava
 Tältä erää tämä ensimmäinen postaus olisi valmis! Päivittelen vielä nuo välisivut, joille tulee esittelyt minusta, Viscosta ja vielä ainakin meidän sponsoristamme Horsecare corner! Hope you like it :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti