torstai 14. tammikuuta 2016

Jos jotain tehdään, niin tehdään se kunnolla

Toissapäivänä (tiistaina) ratsastin Viscon ihan vain sileällä läpi. Alku ravien jälkeen otin jalustimet pois ja meninkin loppu tunnin ilman jalustimia. (enimmäkseen sen takia, koska näin ei varpaat jäädy!) Aloinkin heti laukkailemaan, ja laukassa kokosin ja pidensin laukkaa. Välillä niin, että lyhyellä sivulla kokosin ja pitkällä sivulla pidensin ja välillä toistepäin, ettei hevonen ennakoi ;) Tämän jälkeen jatkoin laukassa pituushalkaisijalla väistättäen hevosta kootussa laukassa uralle ja samalla saaden hyvän vaihdon toiseen suuntaan, ja tämä molemmin päin ja onnistuikin erittäin hyvin! (anteeksi epäselkeä kertomus)

Eilen (keskiviikkona) tarkoitus oli mennä puomeja ja kavaletteja, mutta maneesiin oltiinkin rakennettu rata. Esteet olivat kavaletti korkuisia, joten ajattelin mennä niitä. Alkuveryttelyn jälkeen tultiin ristikkoa yksittäisenä pari kertaa, tämän jälkeen sama pystyllä. Jonka jälkeen tultiin okseri-okseri linjaa, joko eteen 5 tai vähän kiinni 6 laukka-askelta. Tämän jälkeen tultiinkin rata kaksi kertaa ja lopetettiin siihen, fiilis oli hyvä ja hevonen sitä parempi ;) Tänään olisi tarkoitus Riikan estevalmennuksessa mennä tuota samaista rataa, mutta vähän korkeampana kuin kavalettina. Mulla olisi ollut niistä kavaletti treeneistä videota, mutta en jostain syystä saa laitettua niitä tänne , niin tässä (joulua?) ennen videopätkä Riikan estevalmennuksesta.

 
Toivon mukaan saan tänään videota treeneistä, niin voin laitella huomenna tänne vähän matskua lisää :) Poikaystävä ainakin tuossa lupasi tulla kuvaamaan hyppyjä tänään, saas nähä mitä siintä tulee!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti